Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، در دومین روز چهلمین جشنواره فیلم فجر در برج میلاد که مدت‌هاست از آن به عنوان کاخ جشنواره یاد می‌شود، ‌اهالی رسانه و هنرمندان مدعو با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی به تماشای فیلم علفزار به کارگردانی و نویسندگی کاظم دانشی در ساعت ۱۳ و فیلم شادروان به کارگردانی و نویسندگی حسین نمازی در ساعت ۱۵:۴۵ خواهند نشست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلسات نقد و بررسی و پرسش و پاسخ اهالی رسانه‌ها با عوامل ودست‌اندرکاران این دو فیلم به محض پایان اکران آثار سینمایی به ترتیب در ساعت‌های ۱۵ و ۱۸:۳۰در برج میلاد برگزار می شود.

علف‌زار

فیلم علفزار به کارگردانی و نویسندگی کاظم دانشی و تهیه‌کنندگی بهرام‌رادان ساخته شده است. در خلاصه داستان آمده است: برخی از رازها بهتر است فاش شود اما برخی هرگز؛ و باید در جایی دور از دسترس دفن شوند. بیشتر سکانس ها در دادگاه فیلم برداری شده است.

پژمان جمشیدی، سارا بهرامی، ستاره پسیانی، ترلان پروانه، مهدی زمین پرداز، مائده طهماسبی، فرخ نعمتی، متین حیدری نیا، رؤیا جاویدنیا، محمد معتضدی، یسنا میرطهماسب، سیروس همتی و مهران امام بخش از جمله بازیگران این اثر هستند.

مدیر فیلمبرداری این اثر هادی بهروز، چهره‌پرداز: مونا جعفری، طراح صحنه: بابک کریمی طاری، تدوین: حمید نجفی‌راد، صدابردار: منصور شهبازی، موسیقی: بهزاد عبدی هستند.

از میان عوامل پشت دوربین این فیلم، همانطور که پیش از این اشاره شد، بهزاد عبدی سه دوره نامزد و دو دوره سیمرغ بلورین بخش موسیقی را به نام خود کرد و در این دوره جشنواره نیز با دو فیلم حضور دارد.

شادروان

شادروان فیلمی در ژانر اجتماعی است و داستان خانواده ای حاشیه نشین در شهر تهران را روایت می کند، دومین ساخته سینمایی حسین نمازی و با تهیه کنندگی عباس نادران است؛ بازیگران این اثر سینا مهراد، گلاره عباسی، نازنین بیاتی، بهرنگ علوی، رویا تیموریان، رضا رویگری و بهرام ابراهیمی هستند.

سایر عوامل این فیلم عبارتند از: نویسنده و کارگردان: حسین نمازی، تهیه کننده: عباس نادران، مدیرفیلمبرداری: مسعود سلامی، مدیر صدابرداری: بابک اردلان، طراح صحنه: بهزاد جعفری طادی، طراح لباس: فاطمه صفری زاده، طراح چهره‌ پردازی: امید گل‌ زاده، مدیر تولید: عماد طاهری، مدیر تدارکات: هادی غفارلو، دستیار کارگردان و مدیر برنامه‌ ریزی: سعید بیات، منشی صحنه: آرزو قربانی، روابط عمومی: زهرا دمزآبادی، عکاس: محمد صادق زرجویان.

از این میان عماد خدابخش با تدوین فیلم بی‌همه‌چیز از سی‌ونهمین دوره این جشنواره ، سیمرغ این بخش را دریافت کرد، بهزاد جعفری طادی جایزه بهترین طراحی صحنه را برای فیلم ماجرای نیم‌روز از سی‌وپنجمین جشنواره فیلم فجر به نام خود زد، بهزاد عبدی نیز با سه دوره نامزدی و دو دوره دریافت جایزه برای فیلم‌های آل و ملک سلیمان در جشنواره بیست‌وهشتم و مزار شریف در جشنواره سی‌وسوم از رکوردداران دریافت جایزه از این رویداد هستند.

امید گلزاده در این دوره جشنواره در فیلم برف آخر نیز طراح گریم بوده و علاوه بر او، بابک اردلان نیز صدابرداری فیلم‌های بی‌مادر و لایه‌های دروغ را نیز برعهده داشته است. همچنین بهزاد عبدی موسیقی فیلم علفزار را نیز ساخته و همین نکته شاید شانس آنها را در دریافت جایزه بیشتر کند.

امسال نخستین بار است که که فیلم های جشنواره فیلم فجر، در دو نوبت اکران می شود تا از طرفی از تراکم تماشاگران برای جلوگیری از شیوع کرونا بکاهد و همچنین فرصتی برای تماشای فیلم در دیگر ساعات روز برای علاقمندان ایجاد کنند. امروز فیلم بیرو همچنین در ساعت ۱۹:۱۵ و همچنین فیلم مرد بازنده در ۲۱:۳۰ به نمایش در می آید.

همچنین برای نخستین بار در جشنواره فیلم فجر در روز دوازدهم بهمن ماه از ساعت ۱۳ نشست دانشگاهی با عنوان «جوانگرایی در سینمای ایران» در محوطه سالن مرکزی برگزار می شود؛ همچنین در همین روز نشست تخصصی به عنوان «سینمای ایران و گفتمان انقلاب اسلامی» در ساعت ۱۵ در سالن ۴ برج میلاد برگزار می‌شود.

در نشست شبی با اندیشمندان که به منظور نکوداشت بزرگان سنمای ایران آغاز خواهد شد؛ نشستی با عنوان «دغدغه‌های یک فیلمساز عدالتخواه» برای نکوداشت زنده یاد رحیم رحیمی‌پور و نگره‌های تالیفی حاتمی‌کیا در نشست های آثار گنجینه بررسی خواهد شد. در این روز همچنین در بخش گنجینه فیلم دیده بان ساخته ابراهیم حاتمی‌کیا پخش می‌شود.

منبع: الف

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر بهزاد عبدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۹۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد

سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی «تیتر» صبح امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت) با حضور مسئولان دانشگاه فردوسی مشهد و رشید جعفرپور قائم مقام معاونت فرهنگی وزارت علوم از مسئولان و معاونت های فرهنگی و دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد.

برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاه ها و برگزاری کارگاه های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان از جمله برنامه های محوری این جشنواره بوده و در پایان از آثار برتر شرکت کننده در جشنواره تقدیر می‌شود.

نشریات روایتگر جنبش‌ دانشگاه‌های غربی در حمایت از غزه باشند

قائم مقام معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم در این مراسم به نکاتی در مورد نشریات دانشجویی اشاره کرد و گفت: نشریات دانشجویی انعکاس دهنده دستاوردهای دانشگاه ها و پیشرفت های آموزش عالی کشور هستند که برای عامه مردم جذاب است.

رشید جعفرپور افزود: نشریات دانشجویی می توانند و باید تقویت کننده فضای گفت و گو و تبادل نظر در دانشگاه باشند، زیرا ما باید در دانشگاه منطق گفت و گو را داشته باشیم. نشریات دانشجویی می توانند هم فضای گفت و گو و عقلانیت را تقویت و هم فضای قطبی را در دانشگاه تعدیل کنند.

وی تاکید کرد: نشریات دانشجویی می توانند بازگو کننده مشکلات دانشجویی باشند. همچنین سواد رسانه ای را در دانشجویان بهبود بخشند به خصوص که اکنون در فضای رسانه ای ضعف داریم.

قائم مقام معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم در ادامه به انتظارات از نشریات دانشجویی پرداخت و گفت: باید در نقد منصفانه رفتار کنیم، نقد باید مبتنی بر اخلاقیات باشد و به این شکل هم به ارتقای وضعیت کشور و هم رفع مشکلات بخش خاص کمک کنند.

جعفرپور تاکید کرد: علاوه بر طرح مسائل کشور باید راه حل های احتمالی مساله و مسائل را هم بیان کرد و این وظیفه نشریات دانشجویی است. همچنین باید روحیه امید را زنده نگه داشت و اگر خروجی هر کاری باعث افزایش امید نباشد، فایده ندارد. این موضوع در بیانات مقام معظم رهبری هم بارها تاکید شده است.

انتشار ۳ هزار و ۷۰۰ نشریه دانشجویی در دانشگاه‌های وزارت علوم

وی در ادامه به انتظارات رهبر معظم انقلاب از دانشگاه اشاره کرد و گفت: ایشان تولید علم، تولید عالم و جهت دهی به علم و عالم را وظیفه دانشگاه دانستند، البته تولید علم روند خوبی طی کرده است ولی در بخش های دیگر باید کار کنیم، نشریات دانشجویی باید در جهت دهی به علم و عالم کمک کنند.

قائم مقام معاونت فرهنگی وزارت علوم یادآور شد: نشریات دانشجویی باید روایتگر صادق جنبش های دانشجویی دانشگاه های غربی از وضعیت غزه باشند و این حرکت را بازگو و تقویت کنند.

جعفرپور همچنین گفت: فضای بالندگی و تقویت نشریات دانشجویی را در دستور کار داریم و از این نشریات حمایت می کنیم. امروز ۳ هزار و ۷۰۰ نشریه دانشجویی در دانشگاه های متعلق به وزارت علوم و تعداد زیادی هم در وزارت بهداشت داریم‌ البته نشریات برخط در فضای مجازی هنوز به اندازه کافی قاعده مند نیستند و باید این مشکل را رفع کرد.

وی تصریح کرد: سامانه نشریات که در معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم راه اندازی شد به انتخابات مدیران مسئول بسیار کمک کرده است و باید با نظارت این روند را تقویت کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • تئاتر بچه‌های مسجد باید در چهار گوشه ایران شکل بگیرد/ حضور ۱۴ گروه نمایشی در جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد
  • چرا دختران و پسران با مسجد قهر کردند؟/ تاثیر اجرای تئاتر در مساجد
  • نشست خبری جشنواره کتاب در حال برگزاری است
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • رقابت ۱۴ گروه در جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد/ جایزه ویژه فرج‌الله سلحشور اعطا می‌شود
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد
  • نگاه خلاقانه در ساخت مستند رادیویی تاثیرگذار است
  • جشنواره روستایی عشایری آسمان هشتم در بوشهر دارای عمق و پیشرفت بود
  • معرفی برگزیدگان جشنواره رشد در هرمزگان
  • معرفی ۱۰۷ برگزیده دومین دوره جشنواره شهید آوینی در شیراز