Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@13:15:40 GMT

«شادروان» یک فیلم لوده نیست/ ما همه یک خانواده‌ایم

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۸۱۰۵۸

«شادروان» یک فیلم لوده نیست/ ما همه یک خانواده‌ایم

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری فیلم سینمایی شادروان به کارگردانب حسین نمازی با حضور این کارگردان، عباس نادران تهیه کننده، امید گلزاده طراح گریم، مسعود سلامی مدیر فیلمبرداری، بهزاد عبدی آهنگساز، رضا رویگری، نازنین بیاتی، بهرنگ علوی، سینا مهراد، گلاره عباسی، رویا تیموریان، ایمان برات پور بازیگران، بابک اردلان صداپرداز، عماد خدابخش تدوینگر شامگاه امروز سه شنبه ۱۲ بهمن ماه در محل برج میلاد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این نشست رضا رویگری بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون از حضور دوباره خود روی صحنه ابراز خوشحالی کرد.

حسین نمازی درباره خرده روایت‌های بی ربط در فیلم بیان کرد: من این را قبول ندارم چرا که فیلم کاملاً قصه دارد. ایده اولیه این فیلم از یک سایت حقوقی و سوالی که در آن مطرح شده بود شکل گرفت. هر قصه‌ای که بدانم از پس آن برمی‌آیم سراغش می‌روم و فرقی هم نمی‌کند در چه ژانری است. این فیلم یک ملودرام است و نمی‌توان آن را یک کمدی دانست.

رضا رویگری نیز درباره اخبار منتشرشده درباره پروژه‌ای که قرار بود خودش کارگردانی کند گفت: یک فیلمنامه در سال ۸۲ نوشته‌ام و فلش بک هایی از گذشته من است و می‌تواند به نوعی وصیتم باشد. امیدوارم بتوانم این فیلم را جلوی دوربین ببرم.

عباس نادران نیز درباره حضور خود به عنوان یک آقازاده در جشنواره گفت: نمی‌دانم چند هنرمند کنار گذاشته‌اند تا من به جشنواره راه پیدا کنم این را باید دبیرخانه پاسخ دهد.

بهرنگ علوی درباره اینکه هرچند پیش از این فیلمی ضدآقازاده‌ها بازی کرده و حالا خود در فیلم پسر یک نماینده مجلس بازی کرده نیز توضیح داد: عباس نادران رفیق ۲۵ سال من است و عقبه و خانواده این آدم را می‌شناسم و یکی از سالم‌ترین آدم‌هایی است که در زندگی شخصی خود دیده‌ام و اگر فکر می‌کردم حضور در این فیلم کارنامه من را لکه دار می‌کرد هیچ وقت در این پروژه حضور پیدا نمی‌کردم.

سینا مهراد در ادامه نشست گفت: زمانی که پیشنهاد این فیلم به من شد اصلاً جو زده نشدم و به قدرت ریسک حسین نمازی و عباس نادران پی بردم. این نقش چالش عجیب برای من نداشت و به صورت طبیعی تمرین کرده و سعی کردم با مردم جنوب تهران بیشتر آشنا شوم.

رویا تیموریان نیز توضیح داد: یک تجربه چند ماهه با آقای نمازی داشتم و از سلامت کار او خبر داشتم. این نقش نیز برای من بسیار جالب بود و می‌خواستم نقش نازی را در نهایت ناز بودن و رنجی که می‌کشد بازی کنم. این فیلم به اندازه کافی ساده و روان است و حرف خود را به راحتی می‌زند. این فیلم ۹۰ دقیقه مردم را شاداب می‌کند و لحظه‌هایی از زندگی است که فراموش می‌کنیم.

نمازی در ادامه بیان کرد: حرف این فیلم این است که ما همه یک خانواده هستیم و هیچ‌کسی نمی‌تواند به ما کمک کند جامعه نیز یک خانواده است و باید به آن توجه کرد.

رویا تیموریان گفت: هرسال در جشنواره این مشکل را داریم که فیلمی که هنوز دیده نشده نقد می‌شود و این یک کار غیر فرهنگی است باید جلوی این مساله گرفته شود تا به سینما کمک کنیم.

علوی در ادامه بیان کرد: سعی کردن در پروسه پیش تولید فیلم کمک کنم تا فیلم ساخته شود چرا که به دلیل شرایط کرونا سرمایه گذاری در سینما تبدیل به یک قمار شده است. نقش من در فیلم برایم یک چالش بود و خوشحالم که آن را بازی کردم. برای من به عنوان بازیگر خیلی کم فرصت می‌شود که بتواند چیزهایی را که می‌خواهد تجربه کند و این فیلم به من این فرصت را داد و این نقش برای من پختگی بهرنگ در فیلم دربند بود.

نادران گفت: شادروان محصول کار یک گروه است که مانند یک خانواده بودند. از همه عوامل این فیلم تشکر می‌کنم.

نازنین بیاتی درباره نقش خود توضیح داد: در پیش تولید و هنگام فیلمبرداری با سینا مهراد بسیار تمرین کردیم تا نقش خواهر برادر را بازی کنیم. نکته خوب در فیلم این بود که هیچکدام از ما با هم رقابت نداشتیم.

سینا مهراد نیز ادامه داد: من و نازنین بیاتی واقعاً مانند خواهر برادر هستیم و خوشحالم که با هم در این فیلم بازی کردیم.

امید گلزاده طراح گریم بیان کرد: خوشبختانه با هیچکدام از بازیگران برای گریم چالش نداشتم.

رویا تیموریان مساله اینکه چند روز در فیلم حضور نداشته را تکذیب کرده و گفت اینکه سرمایه‌های ملی و بزرگان سینما را خراب کنیم درست نیست خیلی از این صفحه‌های مجازی واقعی نیست و رسالت فرهنگ این است که جلوی این شایعه‌ها را بگیرند. من اخلاق انصراف بعد از امضای قرارداد را ندارم و چنین چیزی در کارنامه من وجود ندارد. به جای استفاده از فضای مجازی مطالعه خود را بالا ببریم تا جامعه را آگاه کنیم چرا که این آگاهی است که جهل جامعه را از بین می‌برد.

مسعود سلامی فیلمبردار نیز بیان کرد: دوست داشتم این فیلم را رئال فیلمبرداری کنم به همین دلیل از نورهای رئال استفاده کردم چرا که همه شخصیت‌های فیلم همگی رئال باشد.

سینا مهراد در ادامه توضیح داد این فیلم یک اثر لوده نیست و من هم براساس همین فیلمنامه، لوده نشدم.

بهزاد عبدی آهنگساز نیز بیان کرد: از ابتدای فیلم غرق شور و هیجان و غم فیلم شدم. این فیلم یک فیلم کولی وار است و برای موسیقی آن از موسیقی کولی وار استفاده کرده و تلاش کردم تا به تم اصلی فیلم که یک ملودرام غم انگیز وفادار بمانم.

عماد خدابخش تدوینگر فیلم نیز گفت: این دومین همکاری من با حسین نمازی است این کارگردان سادگی و روانی را در فیلم‌هایش دارد که یکی از خصوصیات خود کارگردان است.

گلاره عباسی نیز درباره نقش خود به عنوان یک افغان گفت: برای این نقش معلم زبان داشتم و بازیگران افغان فیلم نیز به من کمک کردند. مساله مهم این نقش بخث غربت بود و چون خود تجربه غربت را داشتم می‌خواستم ادای دینی به مهاجران داشته باشم و بتواند این رنج و مبارزه مهاجران را نشان دهم.

کد خبر 5414723 نیوشا روزبان

منبع: مهر

کلیدواژه: چهلمین جشنواره فیلم فجر حسین نمازی عباس نادران چهلمین جشنواره فیلم فجر تئاتر ایران فیلم کوتاه چهلمین جشنواره تئاتر فجر چهاردهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر دهه فجر حسین مسافر آستانه تئاتر شهر هنرمندان تئاتر فیلم علفزار فیلم مرد بازنده رادیو صبا کارگردان تئاتر پوستر رویا تیموریان عباس نادران سینا مهراد یک خانواده حسین نمازی برای من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۱۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک مراقب سلامت برای هر کد ملی

طرح پزشک خانواده با پوشش جمعیتی ۵۵ میلیون نفر در کشور یکی از دستاورد‌های بزرگ نظام سلامت و گام اساسی برای دسترسی به تامین عدالت بهداشتی و سلامتی جامعه در دولت سیزدهم است.

به گزارش ایرنا، پزشک خانواده عنوان طرحی است که یک خانواده به طور مستقیم تحت پوشش تیم پزشکی قرار می‌گیرد؛ یعنی این گروه پزشکی علاوه بر اقدامات درمانی مربوط به یک خانواده، اقدامات مربوط به بهداشت جسمی، جنسی و روانی افراد را نیز تحت نظر قرار داده و مشاوره‌هایی در این خصوص به افراد می‌دهند.

پزشکان خانواده با صلاح دید خود می‌توانند افراد را به پزشکان متخصص ارجاع دهند تا در صورتی که نیاز به معاینات بیشتر دارند توسط آن‌ها انجام شود.

این طرح با محوریت نظام ارجاع بیماران، پس از سال‌ها انتظار و طی شدن دوره طولانی اجرای آزمایشی در استان‌های فارس و مازندران، از دی سال گذشته به صورت آزمایشی اجرا و از اردیبهشت امسال به‌طور گسترده در سایر شهر‌ها عملیاتی شد. در این طرح، مردم برای دریافت خدمات سلامت از یک مسیر تعریف شده و تحت نظر یک تیم مشخص اقدام می‌کنند و از حمایت‌های دولتی برخوردار می‌شوند.

تمام خانواده‌هایی که تحت طرح پزشک خانواده قرار می‌گیرند، ارجاع آن‌ها به متخصصان بالینی هدفمندتر می‌شود؛ به گونه‌ای که ارجاع‌های بیهوده به پزشکان کاسته می‌شود که خود کاهش مراجعات حضوری در کلینیک‌ها را به دنبال دارد.

مزیت این طرح آن است که هزینه‌های تشخیصی و میزان بستری‌ها به طور چشمگیری کاهش یافته و دریافت پول توسط پزشکان هم هدفمندتر می‌شود؛ از سوی دیگر بعضی از بیمه‌ها هزینه‌های زیادی از مردم بابت ارائه خدمات درمانی به آن‌ها می‌گرفتند که اجرای این طرح باعث شد این هزینه‌های اضافی نیز کاهش یابد یا حذف شود.

پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده

حسین فرشیدی روز یکشنبه افزود: مراقبان سلامت در اجرای برنامه کشوری پزشکی خانواده از نقش مهمی برخورد هستند. سوابق درخشان نظام شبکه در سلامت جامعه به ویژه در مناطق روستایی موید جایگاه تاثیرگذار مراقبان و بهورزان در اجرای برنامه‌های حوزه سلامت است.

وی با اشاره به شیوه نامه جدید برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع اظهارداشت: پایگاه پزشکی خانواده تجمیعی متشکل از ۴ تا ۶ مراقب سلامت و ۲ تا ۳ پزشک برای پوشش ۶ تا ۹ هزار نفر جمعیت، پایگاه پزشکی خانواده منفرد متشکل از دو مراقب سلامت و یک پزشک برای پوشش ۳ هزار نفر جمعیت و پایگاه سلامت متشکل از ۴ تا ۶ مراقب سلامت در مناطقی که موفق به جذب پزشک نشده‌اند برای پوشش ۶ تا ۹ هزار نفر جمعیت، است.

فرشیدی تصریح کرد: سال گذشته ۲۷ میلیون ایرانی در قالب برنامه پزشکی خانواده تحت پوشش مراقب سلامت قرار گرفتند و امسال پیش بینی می‌شود این رقم به ۵۵ میلیون نفر افزایش یابد.

به گفته معاون وزیر بهداشت، برنامه پزشکی خانواده تعهد دولت است و از دستاورد‌های بزرگ نظام سلامت بوده که با ارائه بسته‌های خدمتی به ویژه با نیاز‌های مادران باعث ارتقا سلامت و کاهش مرگ و میر مادران و نوزادان در کشور شده است.

فرشیدی افزود: دولت سیزدهم به دنبال این است که تحت عنوان «عدالت در سلامت» حداقل خدمات را در اختیار افراد جامعه قرار دهد، اگرچه بخش بهداشت و درمان مستقیم با هم ارتباط دارند، اما آنچه ما در زمینه بهداشت کار می‌کنیم به صورت مستقیم بر آینده درمان تاثیرگذار است.

وی با اشاره به اینکه مناطق محروم و حاشیه شهر‌ها در حوزه خدمات سلامت و بهداشت بیشتر باید مورد توجه قرار گیرند، تصریح کرد: مردمی سازی سلامت بیشتر بر حقوق شهروندان و عدالت اجتماعی تاکید دارد و تلاش می‌کند تا از طریق طرح‌های مشارکتی مردم محور، از تسلط یک گروه خاص دارای نفوذ محلی یا محروم ماندن برخی اقشار از خدمات و امکانات، جلوگیری کند.

برنامه پزشک خانواده، یکی از آن برنامه‌های مهم نظام جمهوری اسلامی در دو دهه اخیر ایران است که حداقل ۵ دولت درگیر اجرای آن شدند. مسئولان در همه این دولت‌ها بر اولویت و اهمیت این برنامه تاکید داشتند و مصوبات و ابلاغیه‌های متعددی برای تسریع در روند اجرای این برنامه داشتند.

این برنامه برای اولین بار در قانون برنامه توسعه چهارم (۱۳۸۸- ۱۳۸۴) مطرح شد و اکنون در ۹۵ شهر در حال اجراست و در این برنامه تیم‌های سلامت دانشگاه‌های علوم پزشکی مشارکت دارند.

دیگر خبرها

  • بررسی ۴۲۲ فقره پرونده در ۲۲ مرکز مهر خانواده مازندران
  • یک مراقب سلامت برای هر کد ملی
  • (عکس) مگس دم‌عقربی، احتمالا عجیب ترینِ خانواده مگس ها!
  • تمرین پرسپولیس با حضور هوادار زن + عکس
  • تمرین پرسپولیس با حضور هوادار بانو
  • مگس دم‌عقربی ، احتمالا عجیب ترینِ خانواده مگس ها! (عکس)
  • نجات دو خانواده در ارتفاعات آس جم شهرستان خانمیرزا
  • عکس/ دیدار دکتر روح‌الامینی با خانواده سردار شهید رستگار
  • آزادی زندانی جرائم غیر عمد در چهارمحال و بختیاری
  • حجاب و عفاف از مهم‌ترین مولفه‌های عزت خانواده است