Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، نشست خبری فیلم سینمایی «شادروان» با حضور عوامل این فیلم سینمایی در مرکز همایش‌های برج میلاد (خانه جشنواره فیلم فجر) برگزار شد. 

رضا رویگری بازیگر این فیلم سینمایی گفت: ممنون از این که فیلم ما را تماشا کردید ببخشید بیشتر از این از دستم بر نمی‌آمد. خیلی خوشحالم که پس از مدت‌ها شما و مردم را می‌بینم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین نمازی کارگردان فیلم سینمایی «شادروان» بیان کرد: ایده این فیلم وقتی من در یک اداره ثبت احوال بودم شکل گرفت، من در آن اداره افرادی را دیدم که با داستانی شبیه به فیلممان رو به رو بودند. فیلم ما یک ملودرام است، نه یک فیلم کمدی، ما یک ملودرام شیرین تولید کردیم. 

رویگری خاطر نشان کرد: یک داستانی من نوشتم که به نوعی وصیت نامه من است‌.‌ امیدوارم آدم سرمایه‌گذار سمت ما بیاید تا من این داستان را بسازم. 

عباس نادران تهیه‌کننده این فیلم سینمایی در پاسخ به سوالی درباره اینکه فکر نمی‌کنید جشنواره فیلم فجر شما را بخاطر آقازاده بودن شما، فیلمتان را انتخاب کردند، گفت: این را باید از دبیرخانه جشنواره فیلم فجر بپرسید.

علوی درباره تهیه‌کننده فیلم «شادروان» اظهار کرد: عباس نادران رفیق ۲۵ ساله من است، من او و خانواده‌اش را می‌شناسم، از دست پاک‌ترین آدم‌هایی هستند که تاکنون دیده‌ام. 

سینا مهراد بازیگر این فیلم سینمایی، بیان کرد: روزی که این فیلم به من پیشنهاد شد، اولین چیزی که به آن فکر کردم قدرت ریسک حسین نمازی بود. وقتی سناریو را خواندم، دیدم چه سناریوی جذابی است. من همیشه شمال تهران ورزش می‌کنم برای این نقش به باشگاه‌های جنوب تهران رفتم و با آن آدم‌ها انس گرفتم.

رویا تیموریان خاطر نشان کرد: سناریوی این فیلم من را جذب کرد و دوست داشتم نقش نازی این فیلم را بازی کنم. فیلم به همه سوالات پاسخ می‌دهد. فیلم به اندازه کافی روشن، روان و شیرین است. خیلی خوشحالم که با این گروه خوب کار کردم‌.

وی ادامه داد: این فیلم ۹۰دقیقه زندگی شیرین را به مردم هدیه می‌کند و به یاد عزیزانشان می‌اندازد. از این تیم خوب و جوان ممنون هستم. متأسفانه سالهاست که برخی قبل از این که فیلم‌ها را ببینند درباره‌اش قضاوت می‌کنند، بیاید به سینما کمک کنیم. 

علوی اظهار کرد: من بخاطر دوستی که با عزیزان داشتم، سعی کردم به تولید فیلم کمک کنم. چرا که بخاطر کرونا نمی‌دانستیم کی کرونا تمام می‌شود. وقتی فیلمنامه به دستم رسید نیم‌ ساعته خواندمش چرا که نتوانستم آن را زمین بگذارم. برایم سخت بود جلوی خانم تیموریان ایفای نقش کنم، چرا که او سال‌ها قبل استاد من بوده است. 

وی ادامه داد: امثال اسد داستان ما بسیار هستند، افرادی که در خانواده خودشان به حساب نمی‌آیند. این موضوع و به تصویر کشیدن این نقش برایم خیلی اهمیت داشت و امیدوارم که توانسته باشم درست کارم را انجام بدهم. بازی در نقشی که حدود ۲۰ سال بزرگتر از من بود به نحوی ریسک بود و خوشحالم که توانستم از این ریسک سربلند بیرون بیایم. 

نازنین بیاتی در پاسخ به سوالی درباره شکل گرفتن حس خواهر و برادری در فیلم سینمایی «شادروان»، بیان کرد: من و آقای مهراد خیلی با هم تمرین کردیم، نکته مهم این بود که بین ما رقابت نبود و سعی کردیم هر کدام برای ایفای نقش به همدیگر کمک کنیم. 

سینا مهراد نیز گفت: من و نازنین بیاتی واقعاً مثل یک خواهر و برادر هستیم و به اندازه خواهرم برایش ارزش قائل هستم. 

کد خبر 654380 برچسب‌ها جشنواره فيلم فجر بازیگران سینما و تلویزیون ایران سینمای ایران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: جشنواره فيلم فجر بازیگران سینما و تلویزیون ایران سینمای ایران فیلم سینمایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۲۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستند کوتاه ایرانی «با قید محرمانگی» در اوبرهاوزن آلمان

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، «با قید محرمانگی» درباره زنان یک روستاست که به نهادهای دولتی نامه‌ای محرمانه نوشته‌اند. شروین وحدت و پیام عزیزی تهیه کنندگی و کارگردانی مشترک این کار را به عهده داشته‌اند. بعد از «فیلم خانه سیاه است»، ساخته فروغ فرخزاد، که دوره یازدهم این جشنواره نمایش داده شد و جایزه اصلی را نیز دریافت کرد، با قید محرمانگی تنها فیلم ایرانی است که به اوبرهاوزن راه یافته است.

گفتنی است که فستیوال اوبرهاوزن یکی از قدیمی‌ترین و معتبرترین جشنواره‌های فیلم کوتاه در دنیاست که هر ساله از یکم تا ششم می ( 12 تا 17 اردیبهشت) برگزار می‌شود و برنده جایزه بزرگ این جشنواره به رقابت‌های آکادمی اسکار معرفی خواهد شد.

عوامل « با قید محرمانگی» عبارتند از:

تهیه کننده و کارگردان: شروین وحدت، پیام عزیزی، تدوین: محسن ظهرابی، فیلمبردار: کیوان ایمانی، موسیقی: احسان آنالویی، صداگذار: سامان شهامت و بهزاد مهدی‌زاده، اصلاح رنگ و نور: رضا تیموری، صدابردار: شروین وحدت،  مدیر روابط‌عمومی: سعید اسلام‌زاده، طراح پوستر: متین خیبلی، دستیارکارگردان: رضا عزیزی، مدیر تولید: مهرسام حق‌جو، عکاس: کیوان ایمانی، پخش بین‌الملل: نشاط باقری

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور 3 فیلم کوتاه ایرانی در یکی از معتبرترین جشنواره‌های فیلم کوتاه
  • سینما به روایت سینما/ دیوار میان پایتخت و شهرستان با «آپاراتچی» فروریخت
  • فیلمی که دیوار میان پایتخت و شهرستان را از بین برد
  • خواهر و برادر کبودراهنگی برگزیده لکوکاپ ایران
  • مستند کوتاه ایرانی «با قید محرمانگی» در اوبرهاوزن آلمان
  • برگزاری نشست‌های تبیین و تعالی در ۲۸۰ حوزه و کانون مقاومت خواهر و برادر
  • ۶ ویژگی منحصر به فردی که تک فرزند‌ها دارند
  • چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم پکن
  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • تجلیل از اساتید خواهر و برادر حوزه علمیه استان قزوین