Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگردان فیلم سینمایی «شادروان» گفت: طعاً ژانر فیلم من کمدی نیست، چرا که کمدی ژانر مخصوص به خود را دارد و باید برخی مولفه‌ها در آن رعایت شوند.

حسین نمازی در گفت‌وگو با میزان، پیرامون اینکه برخی فیلم «شادروان» را گونه‌ای از سینمای کمدی می‌دانند گفت: قطعاً ژانر فیلم من کمدی نیست، چرا که کمدی ژانر مخصوص به خود را دارد و باید برخی مولفه‌ها در آن رعایت شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مثلاً در کاریکاتور برخی قسمت‌ها باید برجسته‌تر باشند. داستان فیلم «شادروان» موقعیت کاملا رئال است که هر فردی می‌تواند با آن ارتباط برقرار کند و بگوید که در مقطعی از زندگی برای من این داستان اتفاق افتاده است.

کارگردان فیلم «شادروان» ادامه داد: در دهه هفتاد به یاد می‌آورم فیلم‌هایی که به جشنواره فیلم فجر راه پیدا نمی‌کردند، حق اکران هم نداشتند؛ بنابراین این جشنواره جایگاه ویژه‌ای پیدا کرده است و نسل جدید به آن امید بسته‌اند.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین خبرها از جشنواره فیلم فجر اینجا کلیک کنید

وی با اشاره به اهمیت جشنواره فیلم فجر در کار یک کارگردان اضافه کرد: اگر به طور اتفاقی با فردی در خیابان مواجه شوید و درباره سینما از او بپرسید، شاید اسکار را نشناسد، اما قطعاً با سیمرغ بلورين آشنایی دارد و معیار خوب بودن یک فیلم از دید او دریافت جایزه سیمرغ بلورين و بازیگرانی است که در این فیلم‌ها موفق به کسب افتخار در جشنواره فیلم فجر شده‌اند. این جشنواره برای تمام کسانی که حاضر هستند مهم است و حتی کسانی که حضور ندارند درصد بالایی نتایج برایشان اهمیت دارد، بنابراین برای من هم حضور فیلم در جشنواره اهمیت بالایی دارد.

کارگردان فیلم سینمایی «شادروان» درباره امکان موفقیت فیلمش در جشنواره فیلم فجر اظهار کرد: بخشی از ماجرا به جشنواره فیلم فجر برمی‌گردد و بخشی دیگر به من وابسته است. من باید به نوبه خودم فیلم خوب بسازم و در اکران‌ها با مردم بیشتر در ارتباط باشم. حتی اینکه اکران‌فیلم من اول و یا پنجم باشد هم تاثیری به‌سزا در دیده شدن آن دارد.

وی در همین رابطه افزود: فیلم را بسیار ریسکی ساختم و هر کس آن را می‌دید می‌گفت باید پر پلان باشد، اما من از آن دوری کردم. خیلی‌ها این حرکت را خودزنی و ریسک تلقی کردند و تا شب آخر فیلمبرداری اين نکته را به من یادآور شدند، اما من پای آن ایستادم و با فیلمبردار مسعود سلامی به این نتیجه رسیدیم تا این کار را پیش ببریم.

این کارگردان سینما در همین رابطه ادامه داد: امیدوارم این فيلم را هیئت داوران ببینند. هر فیلمی که پر حرکت است به معنای دکوپاژ خوب و کارگردانی عالی آن نیست. واقعاً کار سختی نیست که یک پلان را از ۷ تا ۸ زاویه فیلمبرداری کنیم و تدوین‌گر هر کدام را می‌خواهد، انتخاب کند.  

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار سینما جشنواره فیلم فجر فیلم فجر 40 حسین نمازی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار سینما جشنواره فیلم فجر فیلم فجر 40 حسین نمازی جشنواره فیلم فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۳۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علی ژکان یک نمایش کمدی به صحنه می‌برد

به گزارش خبرگزاری مهر، نمایش «طاووس خانم و ازدواج‌هایش» به کارگردانی علی ژکان و تهیه‌کنندگی لیلا فریدنی از روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه در سالن اصلی فرهنگسرای نیاوران تهران روی صحنه می‌رود.

فرهاد بشارتی، شقایق رهبری، لیلا فریدنی، شاپور کلهر، رضا امامی، محمدجواد اکبری، علی ابراهیمی و داریوش سلیمی از جمله بازیگرانی هستند که در نمایش «طاووس خانم و ازدواج‌هایش» به ایفای نقش می‌پردازند.

در خلاصه داستان این اثر آمده است: هوشنگ و طاهره سعی دارند با ازدواج دخترشان، بی‌پولی و بی‌درایتی خودشان را جبران کنند اما در این مسیر اتفاقاتی رخ می‌دهد.

نمایش «طاووس خانم و ازدواج‌هایش» تا آخر اردیبهشت ماه در سالن اصلی خلیج فارس فرهنگسرای نیاوران، هر شب ساعت ۲۱ روی صحنه می‌رود. علاقه‌مندان به تماشای این اثر می‌توانند از سامانه تیوال اقدام به خرید بلیت کنند.

از دیگر عوامل این نمایش می‌توان به امیر جاوید نیک مجری طرح، غلامحسین شاه‌علی مشاور پروژه، فرامرز بادرام‌پور طراح صحنه و لباس، وحید چهل امیرانی آهنگساز، محمد قومی طراح گریم، رضا سمیاری عکاس و حامد قریب مشاور رسانه اشاره کرد.

علی ژکان از کارگردان‌های سینما و تئاتر ایران است که کارگردانی فیلم هایی چون «مادیان»، «دخترک کنار مرداب»، «چهره به چهره»، «عیسی می‌آید»، «سایه به سایه» و «اولین امضا برای رعنا» را در کارنامه دارد.

کد خبر 6096299 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی
  • بازیگر اخراجی‌ها کارگردان شد
  • مست عشق، ماجرای یک تابوشکنی در سینما
  • یک جایزه دیگر برای مل بروکس/ پیبادی تجلیل می‌کند
  • نگاه خلاقانه در ساخت مستند رادیویی تاثیرگذار است
  • ریسک سرمایه‌گذاری در دریا باید کاهش یابد
  • علی ژکان یک نمایش کمدی به صحنه می‌برد
  • مستندی نیم‌‎ساعته که ساختش ۱۶ سال زمان برد
  • پخش مستندی که ساخت آن پنج سال طول کشید/ «نائب الامام» در شبکه افق
  • زنانی که در کن رئیس شدند